English (United Kingdom) Hungarian (formal)Általános
Szolgáltatóipari alapképzés

A karriered kulcsa Nálad van!

A nemzetközi piacokon működő szervezetek szívesen alkalmaznak idegen nyelveket beszélő, informatikában jártas pályakezdőket, akik rendelkeznek olyan készségekkel, amelyek fejlesztése az iskolarendszerű képzésben csak részben elérhető.

A HOA (Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség) (www.hoa.hu) „HOA menjek?” programjában középiskolás diákok vezető multinacionális vállalatokat (pl. BP, BT, TATA, IBM, Citibank, AVIS) látogathatnak meg, és humán szakértőktől szerezhetnek értékes munkaerő-piaci tanácsokat.

A HOA tagvállalatok diákokról adott pozitív visszajelzései, és a versenyszférában szerzett tapasztalataink alapján a HOA Képzőközpontja kidolgozta szolgáltatóipari alapképzését, amellyel eredményesen felkészülhetsz arra, hogy a vállalatok alapelvárásainak megfelelj.
A képzést magas szintű nyelvi és szakmai képzést nyújtó iskolákban a szakképzés mellett biztosítja a HOA Képzőközpont.

Szeretnéd tudni, hogy
• milyen munkakörökben számíthatsz sikerre?
• melyekre vagy igazán rátermett?
• milyen típusú vállalati kultúrákba illeszkedsz jól?
• mik az erősségeid, melyekre építhetsz?
• miben kellene fejlődnöd?

A választ és a segítséget a HOA Képzőközpont szolgáltatóipari képzése adja meg.

Bevált, többéves tapasztalaton és a munkaadók konkrét elvárásain alapuló fejlesztő program, amely - az OKJ képzést kiegészítve segíti pályakezdésedet.

Mit ad neked a képzés?

Megmutatja, hogyan

 jelöld ki a téged érdeklő irányokat, munkaköröket
 dönt a munkaadó arról, kit vesz fel
 zajlik az élet a szolgáltató vállalatoknál
 szerepelj sikerrel az álláspályázatokon
 tudd megtartani a megszerzett állást, és esélyt ad arra, hogy 2014 nyarán már legyen munkahelyed, akár gyakornokként is.

 

Hogyan adhat ennyi mindent ez a képzés?

 trénereink egyben a szolgáltató vállalatok elismert oktatói
 a tananyagok alkotói szolgáltató cégek vezető munkaköreiben dolgoznak
 napi kapcsolatban állunk a HOA tagvállalatokkal, ismerve azok igényeit

 

Mit tartalmaz a képzés?

- 48 óra tréning (6 alkalom)
- 32 óra távoktatás 5 modulban, 2 óra konzultációs lehetőség és záróteszt/modul
- gyakorlat alapú felkészítést a munkahely világára (álláskeresés és helytállás a munkahelyen)
- a munkaadóknál gyakran használt Értékelő Központ alapú vizsga
- személyre szóló írásos visszajelzés a vizsgán résztvevők erősségeiről és fejlesztendő kompetenciaterületeiről,
- négyszemközti karrier tanácsadás.

A képzés legalább 12 jelentkező esetén indul el.
Angol nyelvű szaknyelvi tréninget (Communication with Clients – 40 óra) igény esetén, külön díjazással (45.000 Ft) biztosítunk.

 

Mennyibe kerül?

A 80 órás Szolgáltatóipari alapképzés 148.000 Ft. A képzés elvégzéséről a sikeresen megfeleltek számára tanúsítványt adunk.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

Aktuális képzéseink menüpont alatt elektronikusan.
Kérdés esetén keresd dr. Papp Zsófiát a 371 – 0068-as telefonszámon vagy írj az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, örömmel várjuk érdeklődésed.


Kapu a munka világába

A HOA tagvállalatokkal fenntartott napi kapcsolatunknak köszönhetően, amit kínálunk, nem csupán egy tanfolyam, de lehetőség is arra, hogy

- a megfelelően eredményt elérők gyakornoki helyet kapjanak HOA tagvállalatnál
- a legjobbakat álláshelyekre ajánljuk a HOA vállalatokhoz.
- a záróvizsgán a HOA tagok személyzetis szakemberei részt vegyenek és a nekik tetsző hallgatókat interjúra hívják.

 

 

 
Tájékoztató közbeszerzésről

TÁJÉKOZTATÓ A DEBRECENI EGYETEM ÉS A SZOLGÁLTATÁSTUDOMÁNYI MÓDSZERTANI KÖZPONT ALAPÍTVÁNY (SZTMK) KONZORCIÁLIS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉBEN MEGVALÓSULÓ,

„AZ ANGOL NYELVŰ AGRÁRMÉRNÖKI MSC SZAK NEMZETKÖZI VERSENYKÉPESSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE” MEGNEVEZÉSŰ PROJEKTJE KERETÉBEN AZ SZTMK ÁLTAL MEGVALÓSÍTANDÓ KÖZBESZERZÉSEKRŐL

Bővebben...
 
TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0009 projekt Agrármérnöki mesterszak tananyagfejlesztése angol nyelven

 Az Új Széchenyi Terv keretében a Debreceni Egyetem és aSzolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány sikeresen pályázott az Agrármérnöki MSc szak angol nyelvű tananyagfejlesztésére.
„Az angol nyelvű Agrármérnöki MSc szak nemzetközi versenyképességének fejlesztése” című projekt célja a képzési kínálat bővítése, a digitális tananyag- és tartalomfejlesztés, a nemzetközi versenyképesség fejlesztése a munkaerő piaci elvárások tükrében. Az angol nyelvű agrármérnöki mesterképzés indítása lehetőséget teremt Európai Unión kívüli hallgatók fogadására és képzésére.

Bővebben...
 
500 fő államilag támogatott képzése – tréningek, idegen nyelv, AC mérés
A szolgáltatóipari alapképzés olyan számos szolgáltatási területen alapvető kompetenciákat fejleszt mint kommunikáció, panaszkezelés, problémamegoldás, csapatmunka, ügyfélorientáltság, stb.  2009 és 2011 között országos képzőhálózat kiépítésével országosan félezer fő képzését valósította meg a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ. 

A képzést sikeresen elvégzők állami támogatással vehettek részt a mintegy félmillió Ft értékű fejlesztő programban, amelynek zárásaként a munkaerő kiválasztása során gyakran alkalmazott Értékelő Központ (AC) módszeren alapuló összetett vizsgán bizonyíthatták rátermettségüket. Ily módon fontos tapasztalatot szerezhettek arról is, hogyan tudnak helyt állni váratlansága miatt olykor akár pszichésen is megterhelő, számukra idegen helyzeteket hozó megmérettetésben.
Bővebben...
 
Félezer, szolgáltatóipari ágazatokban történő munkavégzésre felkészített munkatárs2011. november 28-án került sor az alapítvány utóbbi 3 éves munkáját meghatározó  „Szolgáltatóipari alapképzés  országos megvalósítása” projekt zárórendezvényére. A képzés a munkaerő-piacon kulcsfontosságú kompetenciák és készségek egymásra épülő fejlesztését segíti. 2009-ben a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatást biztosított arra, hogy a komplex program keretében 2011 novemberéig 500 fő pályakezdő, munkanélküli, munkaerőpiacra visszatérni kívánó kismama, rehabilitált személy, illetve már szolgáltatásban dolgozó fejlesztése valósulhasson meg.

Bővebben...
 
Nehéz esetek: Miért nem elég rátermettek a mai pályakezdők?


A modern technológia robbanását nem tudta lekövetni a társadalmi szerkezet, ahogy az oktatás sem. Mivel sem az iskola, sem a család nem tanítja meg a fiatalokat a felelősségvállalásra, a viselkedés- illetve munkakultúrára, így az a munkáltatókra hárul. Szakemberek szerint az oktatás átalakítására, a munkaerő-piaci szereplők kapcsolattartására van szükség ahhoz, hogy magára találjon a kereslet és a kínálat. Tovább

http://www.piacesprofit.hu/cegblog/nehez_esetek_miert_nem_eleg_ratermettek_a_mai_palyakezdok.html


 

 
Tudáspróba gyakorlati terepen


 Egy Magyarországon működő szolgáltatóközpont pénzügyi munkatársat keresett. A feladat pofonegyszerűnek tűnt: rengetegen végeznek ezen a szakon, s közben egyre kevesebb a megfelelő állás. „A jelentkezők egy része hamar elvérzett”

http://www.fn.hu/trend/20100920/tudasproba_gyakorlati_terepen/

 

 
SZTMK Konferencia - 2010. április 20.

Mit kell ma tudni a sikeres munkavállalónak? Mit vár el egy növekedni kívánó munkáltató a munkavállalóitól? Hogyan járul hozzá a személyes kvalitás a vállalati értékteremtési lánchoz, hogyan jelenik meg az egyén, mint a vállalat arca? Hol lehet elérni az ideális munkavállalót? Mit nyújt a jelenlegi képzési rendszer?  Ezekről és a kapcsolódó tapasztalatokról lesz szó az Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány (SZTMK) által rendezett szakmai konferencián.

Bővebben...
 
Mo. versenyképességének humán tényezői - 2009.06.26.

Az IBM Magyarország nyilvánosságra hozta tanulmányát az ország versenyképességének humán tényezőiről a 2009. június 26-án megtartott konferencia keretében. A "Magyarország versenyképességének humán tényező" című rendezvényen előadást tartott az SZTMK Alapítvány ügyvezető igazgatója is. A "fehér könyv" és a konferencia egyéb anyagai elérhetők az IBM honlapján.

 

 
Szolgáltatások a 21.sz. felsőoktatásában - 2008.10.17.

A Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány egész napos rendezvény keretében mutatta be a felsőoktatási intézményekkel való együttműködés során eddig elért eredményeket, kitekintve a külföldi szolgáltatástudományi képzések tapasztalataira is.

Bővebben...
 
SSME workshop 2007. október 29-30., Budapest

2007. október végén alapítványunk hat magyarországi felsőoktatási intézmény képviselőinek és neves külföldi előadóknak a részvételével tartott egy kétnapos szakmai rendezvényt SSME képzés Magyarországon címmel

Bővebben...
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 2

 

Feliratkozás az SZTMK hírlevelére

Név:
E-mail cím:
Leiratkozás

Hallgatóink / oktatóink mondták

„Pályakezdőként szembesültem azzal, hogy a főiskolán elsajátított elméleti tudásomhoz nem párosulnak gyakorlati kompetenciák. A szolgáltatási munkatárs képzés eddigi moduljai segítettek orvosolni ezt a hiányosságot. Az oktatás rendkívül gyakorlat-orientált, a tréningek során számos, hétköznapi életben és a munkám során alkalmazható technikát ismertem meg, tanultam meg sikerrel alkalmazni. Az oktatók hozzáállása kiváló, nagyon segítőkészek, igyekeznek színessé, mozgalmassá tenni a különböző blokkokat.” (Polgár Kata)

Kapcsolat

Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány

Postacím: H-1396 Budapest, Pf. 477.
Tel: (+36) 1 371 0068
Fax: (+36) 1 205 3318

info@sztmk.hu

 

Címünk:

1061 Budapest,

Andrássy út. 17. III. 11

 

Ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 10 - 13
Előzetes időpont egyeztetés:
+36 70 397 5434 

Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
AL-2527

Engedélyszám:
E-000107/2014

 


HirdetésTámogatja a Joomla!. Hosted by petend. Valid XHTML and CSS.