English (United Kingdom) Hungarian (formal)Service Science Summit, Helsinki, 2009. március 26-27.

Célkeresztben a szolgáltatástudomány

A szolgáltatástudomány a szolgáltatás vezérelt gazdaság egyik mozgatórugójává kíván válni, ezt a célt alapozza meg a rendezvény.

 

2009. március 26-27-én kerül megrendezésre az Aalto Egyetem és az IBM szervezésében a Service Science Summit Helsinkiben, ahol az akadémiai, üzleti és kormányzati oldal is képviselteti magát. Cél, hogy egységes, és mindenki által elfogadott szolgáltatástudományi keretrendszer kerüljön elfogadásra és ezzel a szolgáltatástudomány méltó helyet szerezzen a tudományok körében.
A világgazdaság egyre inkább a szolgáltatóipar felé fordul, ezáltal szolgáltatóipari végzettségre is egyre nagyobb az igény. Ennek ellenére az egyetemi és a kormányzati szféra még mindig nehezen fogadja be a szolgáltatástudományt, mint tananyagot és kutatási témát.
2008-ban, a zürichi Akadémiai Napok rendezvényen fogalmazódott meg az igény a szolgáltatástudományi kurzus minőségének egységesítésére. Ez kiváló lehetőséget teremthetne Európának a szolgáltatástudományban rejlő lehetőségek kiaknázására.
Helsinkiben workshopok és személyes konzultációk keretében kerülnek bemutatásra a szolgáltatástudomány legújabb fejlesztései és szerveződik egy szolgáltatástudományi keretrenszert, melynek lényege, hogy az érdeklődőkkel megismertessék a folyamatban lévő innovációkat.

 

 

Feliratkozás az SZTMK hírlevelére

Név:
E-mail cím:
Leiratkozás

Hallgatóink / oktatóink mondták

„Magas szintű képzés, amely elősegíti szakmai tudásom fejlődését. Rengeteg életszerű példával találkozom, ami alá van támasztva elméleti háttérrel. A tanárok tudása nem csak elméleti, hanem szakmai is, mert sokat dolgoztak az adott szolgáltatásban. Az órák jó hangulatban folynak. Figyelembe veszik kéréseimet, szükségleteimet. Nagyon élvezem a képzést. Számomra egy hatalmas lehetőség.” (Slott Imre)

Kapcsolat

Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány

Postacím: H-1396 Budapest, Pf. 477.
Tel: (+36) 1 371 0068
Fax: (+36) 1 205 3318

info@sztmk.hu

 

Címünk:

1061 Budapest,

Andrássy út. 17. III. 11

 

Ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 10 - 13
Előzetes időpont egyeztetés:
+36 70 397 5434 

Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
AL-2527

Engedélyszám:
E-000107/2014

 


HirdetésTámogatja a Joomla!. Hosted by petend. Valid XHTML and CSS.