English (United Kingdom) Hungarian (formal)Jognyilatkozat

A www.sztmk.hu weboldalakon található tartalom a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány szellemi tulajdona.
A Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány fenntart minden, a www.sztmk.hu weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A portálon szereplő információk (így az adatbázisok is) a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak.
Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük. A webhely  szerkesztői minden esetben betartják a szerzői jogokhoz kötődő jogszabályokat A szerkesztők minden esetben megjelölik a más forrásból átvett információ forrását. Nem szöveges tartalmakat (képek, ábrák) csak engedéllyel teszünk közzé.
A www.sztmk.hu weboldal szerzői jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése, továbbá a weboldal tartalmát bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan formában is.
Az oldalról értesüléseket átvenni kizárólag a www.sztmk.hu honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. A www.sztmk.hu weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány előzetes, írásbeli engedélyével történhet ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).
A weboldal a regisztrált felhasználók számára a publikus oldalak mellett védett oldalakat biztosít, a közvetlen információáramlás biztosítása érdekében. A regisztrált felhasználók, az oldal eléréséhez külön regisztrációs kódot, illetve jelszót kapnak. A weblapon a regisztrált felhasználók adatainak kezelése a felhasználók önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján történik. A regisztrált felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (dokumentumok letöltésének lehetősége,hozzászólás a fórumhoz).
 

 

Feliratkozás az SZTMK hírlevelére

Név:
E-mail cím:
Leiratkozás

Hallgatóink / oktatóink mondták

„Nagyon nagy ajándék ez a képzés, ahol annyira átfogó tudásanyagot, gyakorlati útmutatót, személyiségbeli fejlődési lehetőséget kapok, mint sehol máshol. Védett környezetben próbálhatom ki magam, kiváló oktatók segítségével, és egy fantasztikus csapat részeként. Köszönöm mindezt!” (Katona Krisztina)

Kapcsolat

Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány

Postacím: H-1396 Budapest, Pf. 477.
Tel: (+36) 1 371 0068
Fax: (+36) 1 205 3318

info@sztmk.hu

 

Címünk:

1061 Budapest,

Andrássy út. 17. III. 11

 

Ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 10 - 13
Előzetes időpont egyeztetés:
+36 70 397 5434 

Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
AL-2527

Engedélyszám:
E-000107/2014

 


HirdetésTámogatja a Joomla!. Hosted by petend. Valid XHTML and CSS.